17 april, 2013

Så tag dig da sammen!

Nu er det nok!
Nu har jeg sprunget over en del gange, ikke bare med at skrive her, men faktisk også med træningen.
Som jeg sagde sidste var den allerede ved at skride, og fuck hvor er det kedeligt at sidde på en motionscykel i 1 time. Jo jo, jeg har da musik i ørene og så videre og jeg kan kæmpe lidt for sagen, men der bare ikke meget at kæmpe om.
Slapper jeg af i 15 sekunder så har jeg tabte 500m som jeg faktisk får meget svært ved at hente igen. Og det er altså ikke let at holde den i sprint mode 20 minutter alene og med små trætte ben og amok puls.
Godt nok er jeg viljefast, men der er altså grænser.

Det hjælper så heller ikke at jeg kom for sent til søndagsturen....
Det var så sidste søndagstur under 100 km. Det bliver spændende på søndag.

Jeg må nok også tilpasse min mandag/onsdag/fredags træning og simpelthen gå imod al fornuft, og flytte fra mange omdrejninger til højere gear. Indtil videre er det nemlig kun gået baglæns med distancen siden jeg begyndte at prøve kræfter med omdrejningerne.

Som knægt havde jeg jo netop cykel og jeg kørte okay på den, sådan ren transport, men vi har nogle rimelig sjove bakker i området, og jeg har en medfødt evne til at være 5 minutter bagefter. Som jeg selvfølgelig prøver at hente ved at køre hurtigere.... har jeg altid gjort.
Min lidenskab for springgymna hops har også sat sine spor i mine ben, og jeg er faktisk rimelig forundret over at mine knæ ikke har brokket sig. Det plejer de nemlig når jeg bliver benpresset.

Nu tager vi resten af ugen seriøst og ser om ikke et sats på styrke fremfor tempo ville være en fordi, jeg har jo ikke meget vægt at flytte rundt med så...

Jeg har ikke vedhæftet ruterne i denne omgang, mest fordi det er så lang tid siden jeg var afsted, men jeg kan da findes både på Facebook hvor mine endomondo slår min træning op (tro mig, jeg træner ikke andet en den her tur). Eller på endomondo selv.

På facebook er jeg en meget stille person og der vil ikke dukke ret meget andet en det op på min profil, da den er under afviklen, så hvis nogen skal tilknyttes så bare giv mig besked så finder jeg ud af noget.
En anden ting er G+, men hvis du bruger det ved du også at cirkler er meget gode, og jeg har en cykelklovn cirkel.
Grunden til disse oplysninger er fordi at bloggen her vil bliver meget mere levende med noget feedback. Der er virkelig ikke noget mere kedeligt end at kigge på et cykelhjul i flere timer, så kom med det.

P.S. Jeg leder efter en helmet cam løsning til turen, hvis nogen har et godt bud så peg lige så jeg kan kigge nærmere på det...Vi skulle på gerne være linselus.