16 juni, 2013

Også den anden vej.




Det var langt.Men vi gjorde det sgu. Dette var en tur jeg har set frem til ligeså meget som jeg har frygtet den. Almindeligt omtalt som general prøven. Og det må siges vi gjorde det godt.

Med haglen igår var vi ikke helt motiverede fra morgenstunden, men vi kom i gang med et okay humør. Jeg selv var hårdt ramt af træthed. Den slags hvor du falder i søvn. Det holder ikke på en cykel, og jeg tror at det der gik i mig var kombinationen af den lave lysstyrke og det lave lufttryk. Dette er ikke noget nyt, men der er ikke plads til at sove på en cykel med 30-40 kilometer i timen, så der havde jeg krise. Efter et par timer gjorde vi holdt og eftersom vejret faktisk var med os droppede næsten alle regnjakken. Dette sænkede temperaturen betydeligt og jeg fik min anden vind.

Det der undrer mig mest på disse langture er hvor lidt træt jeg bliver nu. Hvad det skyldes er svært at sige noget om, så vi siger bare jeg er blevet bedre :)
Men både igår efter 196 og idag efter 181 ser jeg ikke noget problem i at køre 50 kilometer mere, det er bare et spørgsmål om tiden det tager og at selskabet er friske. En anden ting der blev meget tydelig idag.

Jeg har aldrig selv tænkt over hvilket effekt jeg havde ved at begynde med at bare ville hjem når der var 10-15% tilbage på ruten, men jeg har sikkert været pænt træls at høre på. De sidste 5 kilometer i dag kan ikke siges at holdet var i super humør, med god grund, og det har en ret spændende effekt på kørselen.
Flere af os var jo godt smadret og jeg må nok også krybe til buksefedten, men det sidste stykke var der bare stilhed. Det giver en noget mut stemning, heldigvis var der ikke langvej hjem og det var sikkert også grunden til der ikke var nogen der gjorde noget ved det. Men meget underligt næsten at kunne mærke holdets trykkethed på den måde.
Jeg tror ikke jeg er den eneste der idag har tænkt tanken at jeg er rimelig tosset.

Forresten, eftersom jeg nu har kørt igennem Stauning, så mangler jeg egentlig kun Skive for at have vist mig alle de sjove steder. Jeg kan sagten køre derud, men det kommer til at tage tid jo.