09 juni, 2013

Op og ned

Fy for den lede.
Nu har jeg været til bakketræning. Det er hårdt. Lidt ligesom intervaltræning.
Det står bare på i rimelig lang tid. lidt over 4,5 time og lige lidt over 100 km.
Gennemsnits hastigheden siger de var en 25 km/t hvilket er rimelig godt. Min måling med endomondo er dog kun halvdelen at højdemeterne, og gennemsnittshastigheden er kun på 23,5 men nu stopper jeg jo heller ikke i pauserne sååå.

Noget nyt er nogle helmetcams der har været lidt under opsejling siden starten, og jeg fik den tvivlsomme ære at være udstyret med det ene. Hvilket betyder jeg nu har lidt under 4 timers video jeg lige skal have klippe klisteret til noget mere spiseligt, det smider jeg lige ind senere, lige nu har min computer brugt det meste af en eftermiddag på at tygge sig igennem det.


Anyway. Bakketræning er hårdt og mine bener er noget godt brugte i dag, det er længesiden jeg har været så brugt. Og det slår hårdt fordi vi har jo ikke kørt ret langt...
Man tænker ikke lige over at vi egentlig har kørt noget der begynder at minde om en bjergetape fra Tour de France. Når man ser tingene i det lys begynder man at forstå hvorfor man er en lille smule smadret.

Alt i alt er jeg godt tilfreds med i dag, og næste weekend er jo generalprøve. 2 x 180 km. Det skal bare holde hele vejen.