05 maj, 2013

No rest for the Wicked

25.7 ....
Det var gennemsnitshastigheden sidste søndag efter den var blevet renset for pauser og ligende.
Jeg kaldte den cirka 22.
Planen er at vi skal kører 28, renset for pauser. Og det kommer vi også til jeg tror faktisk vi kom på 27 idag, hvilket faktisk er langsommere end når jeg selv kører.
Okay jeg kører også kun 80 kilometer, og jeg holder masser af tisse pauser som de kaldes.
Men langsigtede plan er at komme ned og køre den her tur på under 3 timer : Bededags turen

For hulen jeg har den allerede nede på 3 timer og 12, hvilket er 5 minutter hurtigere end første gang. Det har da også givet en fin ny pokal på endomondo: 30.13 km på en time, 27:43 for 10 miles og 20km på 35:27

Det er sgu da egentlig okay.
Turen idag har også udløst 3 pokaler: 100km på 4timer 05minuter, hvilket er 29 minuter hurtigere end før. Igen ikke dårligt.....


Men nyt sæde søndag og nye energi produkter lørdag, så masser af nye tiltag må man sige.
Jeg troede ikke helt jeg kunne slippe af sted med ikke speciel produkter til de her ture, men det viser sig at Figen stænger faktisk er fine. De er også noget lettere at spise da de jo ikke er flydende. jo jo, man skal lige lære at tygge med åben mund, for der skal stadig luft ind selv om men tygger og spiser :)
Muslibars, er så på den anden side lidt sværere. De fleste af disse produkter er lavet som slanke produkter og indeholder derfor nada energi. Men jeg fandt nogle med chokolade overtræk som faktisk matcher den ægte vare på tal. Prisen er dog lidt noget andet.
Den slags ting er også noget der hurtigt løber op, f.eks. gumler jeg en figenstænge hver 20 km, og en musli sådan ind i mellem. Jeg burde også spise musli med faste intervaller, men jeg har ikke haft brug for det som så endnu.
Det samme gælder pulver til vandet. Man kan få noget energi pulver at hælde i sit vand og jeg har da set at de fleste gennemsigtige flasker er lyserøde. Men som sagt, det bruger jeg som en ekstra smash senere. Så længe jeg er med så går det.

Også har jeg fået en ny sadel, det er min lille tynde mumse meget meget glad for....

Faktisk går selve cyklingen egentlig meget fornuftigt, jeg er stadig fint med (når jeg ikke har influenza).
Der skal stadig kæmpes lidt men slet ikke ligeså meget som sidste gang. Faktisk fik jeg muligheden for at skubbe idag.
Jeg stinker til det.
Jeg har tydeligvis et styring problem, ikke noget jeg sådan havde tænkt over, men i forbindelse med skub og skulderkørsel op ad bakkerne idag, blev det pludselig meget tydeligt. Ikke fordi jeg kører galt eller ind i folk, det gør jeg kun hvis de bremser, men jeg kommer gerne så tæt på folk samtidig med at jeg slingre fordi jeg ikke ser ligeud at eg skubber dem.
Ikke sådan at jeg rører ved folk, men når du kører 30 km eller 20 opad bakkerne på de her cykler med fødderne spændt fast, så vil man ikke til at skulle holde øje med andre.

Faktisk meget sjovt at træne. Træningen går ud på at køre så tæt på baghjulet af manden foran, og så ellers bare lime sig fast der.... Ja man bliver meget sårbar overfor små fartudsving, men du bliver pludselig nødt til at koncentrere 200% om det baghjul, hvilket betyder du pludselig ikke ser andet end et cykelhjul i en time eller 2. Det giver en god fart.

Nå næste gang der sker noget er på Torsdag hvor der faktisk er sådan rigtig løb : DK Højeste
Jeg er faktisk ikke engang sikker på om det er 100 km eller 60 Km ruten vi tager på, men det finder jeg jo ud af :)