14 juni, 2013

Assens Rundt

Nu er jeg ved at komme derhen hvor jeg faktisk kommer lidt langt omkring og eftersom tingene jo lakker mod enden tænker jeg lidt over lige at køre ud forbi forskellige steder jeg kommer alt for lidt.
I dag blev det Assens, og der kommer jeg ud igen.
Som det kan ses på de sidste par indlæg så er jeg begyndt at køre med et kamera, som jeg har fundet ud af egner sig bedst til at tage enkelte billeder.
Dette skyldes at der egentlig ikke sker noget særlig spændende på de her ture, faktisk er de rimelig kedelige. Det der gør det hele noget ved er det at være ud i naturen og se den fra en anden vinkel end inde fra en bil. Den lavere hastighed gør også at du ser helt andre ting. Stilheden gør at der sker helt andre ting. Det er noget jeg vil anbefale andre at prøve, riv en dag ud af kalenderen og kør en tur. På en helt almindelig cykel kan du sagtens køre 30 kilometer, hvis du bare giver dig god tid. Hvis du er i fin form vil du kunne køre en del længere også er der lige det der med numsen at skulle sidde på sadlen, 30 kilometer på 4 timer er lidt hurtigere end gå tempo, hvis du bruger 6 timer på det er der masser af tid til at holde en strække ben pause og numse massage så man lige kan tage en halv time mere.

Nå jeg vil egentlig ikke sige så meget i dag, og jeg ved ikke lige hvad jeg er i stand til at skrive på Søndag.
Nu her i morgen tidlig klokken 5 vil jeg stå op og begynde at gøre mig klar til en 200 kilometer tur, ved ikke helt hvorhen, men der er så lige 200 kilometer hjem igen søndag. Det bliver lige så spændende som det bliver hårdt.
Nu vil jeg til at finde min seng så jeg er bare nogenlunde frisk :) God weekend til jer også.

P.S. nej jeg bruger ikke billederne eller filmen så meget, men der skal nok komme et par stykker med de følgende indlæg. Endelig komme med en kommentar om hvad folket vil se, så vil jeg pille de billeder frem istedet for at smide dem ud.