05 juni, 2013

Det var så Hadsund

Så fik jeg Hadsund turen under 3 timer. Det holdte hårdt men det lykkes.



Det er noget af en spændende oplevelse at køre uden speedometer så man ikke har nogen anelse om hvor hurtigt man egentlig kører. jo jo man begynder at finde små ting der siger noget om det som f.eks. de der hvide pæle ude i siden som siger noget om hvor langt der er til næste by eller ligende.
Det er så pænt nederen når man er kommet godt i gang med at tælle dem, også begynder der ikke at stå mere på dem. Det er nemlig ikke dem alle der står med 100 meter imellem sig.

Ud fra statestikkerne kan jeg udleder at turen faktisk er mere en mental sejr end det er en sejr der siger noget om at jeg begynder at køre godt.
Den er kørt med 26.1 i snit eller 79 km på 2 timer 57 minutter, når man så begynder at nærlæse intervallerne kan man se jeg begynder at køre langsommere og langsommere jo længere man kommer, og hvis jeg skal være ærlig tror jeg ikke de 20 kilometer ekstra ville have været smart.  (jeg er begyndt at pusle med om jeg ikke kan presse en 100 km tur igennem mine træningssessioner.)
Men den tid den sorg.
Alt i alt er jeg glad for at have klaret den her tur på under 3 timer fordi det netop længe har været et mål, om jeg gør det igen ved jeg ikke, altså udover de 2 onsdage hvor den er lagt ind som træning.

Nu her nogle timer efter turen er jeg begyndt at overveje om ikke man skulle køre en tur mere på en små 50-60 km. Det er ikke lige noget jeg gør, men jeg kan mærke i mine bener at jeg ville kunne gøre det også på de 2 timer jeg ligesom mener det højst må tage. Tor dog jeg ville skulle kæmpe for det den sidste times tid.

Det er umådeligt underligt med at min puls er begyndt at falde så hurtigt og pænt træls når jeg netop nu forlanger af mig selv at køre de her ture på puls 80%, men med tanke for min kørsel i går og i dag i forhold til sidste uge, så tror jeg godt jeg ved hvorfor....
Jeg er bange for jeg er begyndt at køre på den store klinge igen. Jo jo no problem når nu jeg ingen bakker har af betydning, men det er sgu da ikke for smart at køre på den måde da den jo er grunden til at jeg ikke kommer let over de 100 km.
Godt det er bakketræning på søndag, der skal jeg nok komme på den lille klinge. Så er det lige om jeg kan finde ud af at få den her sidste træning sparket afsted, hvilket nok sker på lørdag frem for fredag, da jeg har en mindre børnepasningsproblem, og det tager jo lidt tid at køre.