07 juli, 2013

Marselisborg


Og her kommer der mere tekst
Ja, Marselisborg ruten er egentlig kun 100 kilometer, men det er jo ikke nok for os længere så vi tog lige en lille afstikker bare lige for at komme over de 100.

Som det kan ses på gennemsnits farten har det også været en hyggelig tur, vejret var super godt der var stort set ingen vind så det gik bare derud af.

Siden sidste søndag har jeg været en smule nervøs over mine knæ som jo skabte sig og det tog mig faktisk hele ugen at komme over. Det blev dog ikke noget problem og jeg kan lige se holdkaptajnen for mig ryste let på hovedet og sige: "Det skal cykles væk" :)
Og tjooo, jeg har da kunne mærke lidt til det efter jeg er kommet af cyklen igen, men ikke så slemt som sidste søndag, det er jo også nogle kilometer mindre. OG jeg var rent faktisk ude og køre om fredagen.

Nu jeg render på ferie, overvejer jeg om jeg ikke skulle tage en daglig tur fremtil fredag, bare for at køre de der knæ væk :)

Nu bliver det sagt på en lidt sjov måde når vi snakker om at 100 kilometer er for lidt.
Der er dog noget om snakken, faktisk var jeg knapt kørt varm igen efter frokosten da vi ramte noget skov som var afslutningen på turen. Mosegård tror jeg det hed. Det tager lidt tid, og man bliver hurtigt kold.
Da jeg fik fornemmelsen af at nu var turen faktisk ved at være slut sad jeg lidt med dilemmaet om jeg bare skulle køre hjem eller om jeg ville have noget ud af resten.
Jeg besluttede mig at få lidt ud af resten, tempoet var dalet ekstremt og bagerste mand måtte kæmpe en brav kamp, så jeg besluttede at holde den lille klinge resten af vejen. Grunden var faktisk at det giver flere rotationer med knæet som jo skulle køres væk....

Jeg må sige at afslutningen på den Marselisborg tur lader til at være en smuk tur, problemet bliver dog at vejene ikke er bygget til turistfælder og motorveje. Det samme gælder cykelstierne. Så når vi kommer farende så er vi ofte den største trafik trussel. vores cykler er ikke særligt manøvredygtige og vi kører jo ret hurtigt. Også kan det godt være vi ikke fylder meget, men vi fylder noget.

Jeg overvejer stadig om jeg lige skal afslutte med det løb. Det kræver jo, jeg holder noget form efter Paris....
Nå, dette var så sidste træningstur inden Paris.

Jeg har stadig ikke fået helt styr på hvad der kan lade sig gøre på turen sydover. Her i Danmark har jeg jo den luksus at min computer kan nogle ting min plade ikke kan. På den anden side er min plade mobil.

En anden ting er tid. Efter en tur som i dag har jeg godt 5 tusind billeder jeg sortere igennem, ja det er ikke meget. men om det er mig der er kræsen eller fordi det er dårlige billeder....
Mit mål er at skrive bloggen, og uploade lidt billeder hver dag undervejs, men det kræver jeg finder en bærbar computer til turen der kan klare det med billeder. Bloggen skal jeg nok klare, som minimum lige sige vi er kommet tættere på.

Nu kommer der en uge med nerver, bliver dejligt :)